warning: Creating default object from empty value in /var/www/clients/client1/web319/web/sites/all/modules/i18n/i18ntaxonomy/i18ntaxonomy.pages.inc on line 34.

Webhosting

SMTP szolgáltatás

WorldTour SMTP szolgáltatás egy felhasználóra és teljes cégre egyaránt

A várakozás nélkül elérhető SMTP szerver
    
1. Mobil felhasználók számára levélküldéshez
Minden szervezetben vannak személyek, akik egy mobil eszközzel változatos helyekről leveleznek: irodából, útközben 3G segítségével, otthon ADSL-en, hotelben, stb. Ilyen esetben a levélküldéshez mindig át kell állítaniuk a levelezőprogramjukat a környezetnek megfelelően. Ennek oka az, hogy az internetszolgáltatók leveleket fogadó szerverei (SMTP szerverek) csak meghatározott helyről fogadják a leveleket. Esetenként tiltják a külső e-mail címekről történő levélküldést, márpedig a céges e-mail címek általában egyediek, nem az internet szolgáltatóktól kapottak. E szolgáltatás helyfüggetlen levélküldést tesz lehetővé, így kényelmessé és problémamentessé teszi a mobil munkatárs számára a levelezést.

2. Dinamikus IP címmel dolgozó cégek számára (ahol nincs fix IP cím)

Webtárhely szolgátlatás

Cégünk  DELL, nagyteljesítményű multi processzoros, SAS/SSD háttértárral rendelkező szerverekre építeti és folyamatosan fejleszti Webhosting és VPS hosting infrastruktúráját, mellyel professzionális színvonalú megosztott erőforrású tárhely szolgáltatásokat nyújt ügyfeleink részére.
Szervereink gyors elérhetőségét a Budapesti Internet Exchange gerinchálózatán helyeztük el.

Ügyfelink  a  megrendelt tárhelyen belül több domaint/aldomaint, weboldalt is kezelhet egyszerre  Webmanager rendszerünkben, így a nálunk megrendelt tárhelyet megoszthatja több domain között  ha már rendelkezik nálunk hosztolt domain címmel is, önálló jogosultsággal rendelkező aloldalakhoz rendelheti azokat.
A NETKEY Webmanager lehetővé teszi ügyfeleink számára, hogy a tárhely mérete hasznosan legyen kihasználva, így teljesen dinamikussá tettük az e-mail postafiók  az aloldalak és FTP tárhely kezelését, azaz a tárhely quotából az ügyfél (saját jelszóval védve) oszthatja el a tárhely méretét az adott e-mail postafiókokra, FTP könyvtárakra és aloldalakra.

Tartalom átvétel