E-business megoldások

Az elektronikus üzletvitel olyan átfogó üzleti környezetet teremt, amely összeköti a piaci szereplőket az informatikai és a telekommunikációs technológiák eszközeivel. Ebben az esetben nem csupán különböző technológiai eszközökről beszélhetünk, ezen megoldások alkalmazása világos stratégiai előnyt teremthet minden vállalat számára.

Az internetes megoldások és az információ áramlása hihetetlen mértékben emelkedik, ez a tendencia pedig a közeljövőben is változatlan marad. Stratégiai szempontból egyre fontosabbá válik az internetes megjelenés és információátadás. Az internetes üzleti stratégia megfelelő kialakítása az üzleti potenciált növeli.

E-COMMERCE (e-kereskedelem)

Az internetes technológiák használata a megrendelések és vásárlások lebonyolításában egyre hatékonyabban terjed a világ minden területén. Az elektronikus kereskedelem mefogalmazható úgy is, mint egy új értékesítési csatorna, amelyben hatalmas lehetőségek rejlenek és amelyeket hosszabb távon lehet majd kihasználni.

Többek között ezen technológiák hatékony kihasználásához nyújtunk segítséget:

  • Business to Business [B2B] (vállalatközi elektronikus piacterek)
  • Business to Costumer [B2C] (elektronikus kiskereskedelem, online eladás)
  • Business to Administration [B2A] (a vállalkozás és a közigazgatás közötti online kapcsolat)
  • Consumer to Administration [C2A] (az ügyfél és a közigazgatás közötti kapcsolat)

Cégünk kifejlesztett tartalomkezelő rendszerének segítségével, megvalósíthatja az elektronikus kereskedelm ezen piacterek kialakítását és kezelését.

INNOVATÍV MEGOLDÁSOK

Kutatásaink eredményét felhasználva mindig a legkorszerűbb és legelterjettebb szolgáltatásokat nyújtjuk ügyfeleinknek, melyeket úgy kombinálunk egy-egy feladat kivitelezésénél, hogy azok a lehető legjobban fedjék le az igényekkel szemben támasztott követelményeket.

Újítsa meg stratégiáját és ügyfeleit kiszolgáló alkalmazásait a Halation segítségével: több éves tapasztalattal és a felhasználók igényeinek folyamatos követésével élenjáró technológiai megoldásokat szállítunk kis-, közepes- és nagyvállalatok számára.

Amennyiben kérdése van, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.