warning: Creating default object from empty value in /var/www/clients/client1/web319/web/sites/all/modules/i18n/i18ntaxonomy/i18ntaxonomy.pages.inc on line 34.

Üzleti megoldások

SMTP szolgáltatás

WorldTour SMTP szolgáltatás egy felhasználóra és teljes cégre egyaránt

A várakozás nélkül elérhető SMTP szerver
    
1. Mobil felhasználók számára levélküldéshez
Minden szervezetben vannak személyek, akik egy mobil eszközzel változatos helyekről leveleznek: irodából, útközben 3G segítségével, otthon ADSL-en, hotelben, stb. Ilyen esetben a levélküldéshez mindig át kell állítaniuk a levelezőprogramjukat a környezetnek megfelelően. Ennek oka az, hogy az internetszolgáltatók leveleket fogadó szerverei (SMTP szerverek) csak meghatározott helyről fogadják a leveleket. Esetenként tiltják a külső e-mail címekről történő levélküldést, márpedig a céges e-mail címek általában egyediek, nem az internet szolgáltatóktól kapottak. E szolgáltatás helyfüggetlen levélküldést tesz lehetővé, így kényelmessé és problémamentessé teszi a mobil munkatárs számára a levelezést.

2. Dinamikus IP címmel dolgozó cégek számára (ahol nincs fix IP cím)

Üzleti megoldások

IGÉNYFELMÉRÉSTŐL  A PROJEKT ÁTADÁSÁIG

Az online piacon való megjelenés és aktív részvétel igényeinek megfelelő, kidolgozott és sikeresen alkalmazott munkafolyamatokkal rendelkezünk ahhoz, hogy csapatunk megfelelő választ és támogatást adjon valamennyi fejlesztési igényére, költséghatékony és valóban használható megoldásokkal.

Munkamódszerünk lényeges eleme a jó igényfelmérés, az ütemtervek betartása és az erőforrás-kiegyensúlyozás hatékony megvalósítása minden megrendelőnk felé.

Tartalom átvétel