Tartalomkezelő rendszer (CMS)

A cégünk Internet, Intranet, Extranet területre speciálsan erre a célra kifejlesztett célszoftverket használ, azzal a céllal, hogy az elkészített weboldal módosításait maguk a megrendelőink önállóan el tudják végezni.
A tartalomkezelő rendszerrel készített weboldal rendelkezik önálló adminisztrációs felülettel, ahol a megrendelő tetszése szerint módosíthatja a weboldalak szerkezetét és szerkesztheti az egyes weboldalak tartalmát.
A tartalomkezelő rendszer feladata a kis-, közepes és nagyvállalatok kommunikációs, publikációs folyamatainak, szolgáltatásainak megjelenítése on-line felületen.
A szoftver egy kész portálalkalmazás, mely moduláris felépítésének és a szabványos technológiák alkalmazásának köszönhetően könnyen bővíthető, átalakítató és testreszabható. A szoftvert több mint 3 éves portálfejlesztési tapasztalatunkra, illetve felhasználói körünk legjobb gyakorlataira alapozva építettük és fejlesztjük folyamatosan.

Miért előnyös tartalomekzelő (CMS) rendszert használnia?

 • A tartalomkezelő rendszerben minden munkafolyamat weben keresztül végezhető. Egy böngésző segítségével nem csak az szereksztői, hanem a webmesteri funkciók is bárhonnan, bármikor, biztonságosan elérhetőek. A site teljes tartalma és megjelenése, alkotóelemeinek elrendezése is on-line szerkeszthető a Windows-környezetben megszokott, barátságos grafikus felhasználói felületeken.
 • A rendszer moduláris felépítésű, így a további kiegészítő szolgáltatásokat nem szükséges egyedileg kifejleszteni: modulkönyvtárunkból ezek gyorsan és költséghatékonyan hozzáadhatók a weboldalhoz. Könyvtárunk kínálata egyre bővül, így Ügyfeleink folyamatosan hozzájuthatnak újdonságainkhoz.
 • Skálázhatóság: a rendszer egészen kis website esetében is gazdaságosan elindítható és a továbbiakban komplett portállá fejleszthető, ugyanazon alapszoftver segítségével, mivel a rendszer jól skálázható ezért könnyen és alacsony költségen bővíthető.
 • Jogosultsági rendszer: Az egyes adatkomponensek és munkafolyamatok külön is delegálhatóak a felhasználóknak, valamint védhetőek az illetéktelen hozzáférés ellen. Ezért a különböző munkafázisok végzése biztonságosan, rugalmasan elkülöníthető: teljes jogosultsági hálózat építhető ki.
 • Szabványos technológiák alkalmazása: PHP5, mySQL, Smarty  a legelterjedtebb, nyílt forráskódú szabványokra épül, amelyeket más web-fejlesztők is ismernek és használnak, így sokkal könnyebb és szabadabb az alkalmazások integrációja, továbbfejlesztése (akár harmadik fél által!) és hatékonyabb a folyamatos terméktámogatás is.
 • Integrált közösségépítő funkciók: a rendszer felépítése magában foglalja a felhasználói interakció (személyes kommunikáció), a generált tartalom, (hírek, fogalomtár, blog) az automatikus testreszabás illetve a felhasználói adatbázis menedzseléséhez szükséges alapokat.
 • Teljes WYSIWYG (FckEditor) kiadványszerkesztési lehetőség: A publikációs rendszer rendelkezik mindazon funkcionalitással, mely a dokumentumok kezeléséhez és a szerkesztői munkafázisok végzéshez szükséges: tartalmaz kiadványszerkesztőt, webszerkesztőt (vizuális HTML editor), képszerkesztőt (beépített képmanipuláló szoftver), flash fájl és videófájlok csatolásis lehetőségét. A használathoz nem kell kiegészítő szoftvert vásárolni!
 • Biztonságos, SSL WEB alapú adminisztrátori felület: A szerkesztőség és a webszerver közötti adatforgalom minden esetben titkosítottan zajlik 128/256 bit-es titkosított porton keresztül. Ez megakadályozza az áramló információk és jelszavak illetéktelen kezekbe kerülését.
 • Terhelhető: intelligens terhelésoptimalizációs (cache) rendszerrel rendelkezik, mely a site bármely tartalmi részét - vagy akár egész oldalait is - csak az ahhoz szükséges időpontban és módszerrel, az érintett adatbázis-tartalom változásakor frissíti automatikusan. Ezzel az eljárással a szerverek tehermentesítése és az erőforrásmegtakarítás jelentős . A portál így akár napi több százezer látogatót is képes zavartalanul kiszolgálni.
 • Nem erőforrás-igényes és karbantartást nem igényel: A portál oldalainak szerkesztése részben vagy teljesen automatizálható (frissesség, előre programozható tartalommegjelenés , ill. tematika alapján, vagy egyedi megoldásokkal.)
 • A szoftver, illetve a munkafolyamat már számos esetben bizonyított, így ügyfelünk egy kipróbált, tesztelt, jól működő rendszerhez és gyakorlott technikai támogatáshoz jut.
 • Import/export: A webáruház termékeinek és a felhasználók adatai CSV fomátumban is kezelhető, így az adatok könnyen mozgathatóvá válnak.  A formátum könnyű átjárást biztosít off-line szerkesztőségi rendszerek, adatbázisok felé is.
 • Előreszerkesztés: az egyes oldalak, tartalmi elemek létrehozása időben előre is megtörténhet. Beállítható, hogy az egyes objektumok (cikkek, komplett főoldalak, szolgáltatások) mikortól-meddig váljanak aktuálissá. Így a website több verziója is előre, egyszerre elkészíthető.
 • Kulcsszavas (keywords) és (desctriptions) beviteli lehetőség: Minden cikkhez kulcsszavak rendelhetők, megkönnyítve ezzel a későbbi keresést, tematizálást. A rendszer a kulcsszavak alapján automatikusan összefüggéseket keres az anyagok között, és az olvasónak minden cikknél felajánlja az adott témához tartozó egyéb írásokat is. A keresőkben való jó helyezést elősegítő eszköz is egyben.
 • Hozzászólható, véleméynezhető tartalmak: minden cikkhez, fotógalériához, szavazáshoz közvetlenül tartozik egy hozzászólási terület, mely segítségével a látogatók azonnal láthatják egymás véleményét illetve hozzászólhatnak az olvasható tartalmakhoz
 • A site minden adattartalmából kereshető archívum jön létre, mely segítségével bármely megjelent anyag visszakereshető, elérhető, (pl. cikkarchívum) megkönnyítve ezzel a katalogizálást.
 • Statisztikai funkciók: a részletes látogatottsági adatok a rendszerből egy kattintással elérhetőek. Megtudható, mely aloldalakat, témákat látogatták a leggyakrabban (találati érték), mely időszakokban hogyan alakultak a forgalom különböző értékei (havi, napi, óránkénti részletes statisztika.). Felhasználói regisztráció esetén az emberek érdeklődését, látogatásainak jellegét, alakulását is nyomon követhetjük, sok egyéb alapadat (név, cím, e-mail cím, foglalkozás, honnan jött, stb.) mellett.
 • A (vizuális) cikkszerkesztő felület képes a legelterjedtebb szövegszerkesztőkben (Pl. Word, illetve egyéb Windows-alapú programokban) írt anyagokat importálni, azok formázási információit, beállításait maradéktalanul átvenni. Ezenkívül interaktív anyagok: videó, flash movei fájlok megjelenítését oldalunkunk.
 • "Nyomtatható verzió", "Ajánló, "Értékelje a cikket", "Kapcsolódó anyagok, tartalmi keresőmotor, stb. - alapvető értéknövelő funkciók eleve beépítettek.
 • Felhasználói statisztika: A különböző website-ok üzleti modelljei a látogatottsági adatok más-más típusú elemzését kívánják meg. Rendszerünkben ezért - az alapvető mutatók mellett - lehetőség van a specializált felhasználói adatbázison alapuló on-line statisztikai megoldások kidolgozására is.
 • RSS cstornák: más oldalak, szerveretek könynedén átvehetik az oldal tartalmát.
 • A rendszer bármilyen arculathoz, webdesign-hoz és megjelenési technológiához illeszthető.